Turkcell Arayan Numara Kime Ait Öğrenme

turkcell

Turkcell hatlı kullanıcıların veya Turkcell’e ait bir cep telefonu numarasının kime ait olduğunu öğrenmek – arayan kişileri kimlik bilgilerini sorgulamak ve görmek için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.

TURKCELL ARAYAN NUMARAYI ÖĞRENME

Tüm GSM operatörlerinde olduğu gibi Turkcell’de de arayan numaraları sorgulama ve öğrenme imkanı vardır. Ancak bu kişinin kimlik bilgilerinin paylaşılmasını izin vermesi için Turkcell’e onay vermesi gerekmektedir. Peki onay vermemişse de öğrenilebilir mi?

Bunun için gsm operatörünün kimlik bilgilerini paylaşması mümkün değildir. Turkcell Numara Sorgulama Servisi’ne kısa mesaj gönderdiğiniz zaman, abonenin kimlik bilgilerini paylaşmak istemediğine dair bir kısa mesaj gelecektir. Böylelikle kişinin kimlik bilgilerini öğrenme ihtimaliniz de ortadan kalkmış olacaktır. Ayrıca sizi gizli numaraların aramasına izin vermişseniz, telefon ekranınızda ”gizli numara” veya ”özel numara” olarak gözükecektir. Eğer izin vermediyseniz, arayan kişiye bu kişi gizli numaradan çağrıları kabul etmemektedir uyarısı seslendirilecektir.

TURKCELL ARAYAN NUMARA BİLGİSİ SORGULAMA YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

*** Online Turkcell numara sorgulama hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Turkcell Arayan Numara Kime Ait Öğrenme

  1. Slm ben Fas vatandaşı olan bir arkadaşımın isim ve soy isminden numarasını bulmak istiyorum mümkün mü? Bulmama yardımcı olursanız sevinirim lütfen çok önemli bir durum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir