Alo Gürültü Şikayet Hattı Telefon Numarası

gürültü

Kamu hizmetleri – danışma ve şikayet hatları rehberinden Alo Gürültü hattı telefonu sorgulama – öğrenme ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

GÜRÜLTÜ ŞİKAYETİ TELEFON NO
Telefon numarası: GÜNCEL NUMARAYI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
Arama merkezi yönü: Bilgi edinme ve danışma hattı – Türkiye geneli
Yurtdışı araması: Kapalı. Bu numara yurtdışından aramalara kapalıdır.
Hakkında bilgi: Alo gürültü hattı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından; çevre gürültülerine ve gürültü kirliliği şikayetleri için tahsis edilmiş bir numara olmakla beraber, şikayet hattında sizinle ilgilenecek bir yetkili bulmak çok zordur. Son yıllarda devlet kurumlarının vatandaşlara karşı artan ilgisizliği ve vatandaşı önemsememe politikası, gürültü hattında da kendisini göstermektedir.

Alo Gürültü Şikayet iletişim bilgileri hakkında genel bilgiler:
Üç haneli numaralar, telekomünikasyon servis sağlayıcısının kamu hizmetlerini gerçekleştirmek üzere, yurttaşların bilgi edinme, danışma, öneri, görüş, şikayet ve isteklerini dile getirmesi amacıyla tahsis edilmiş özel numaralardır. Sabit telefon ve cep telefonlarından (Turkcell – Avea – Vodafone) ararken başına alan kodu koymanıza gerek yoktur. Ayrıca bu numaraları aramak, verilen hizmete göre ücretsiz ya da ekstra ücretle hizmet vermektedir.

Yukarıda yer alan Alo Gürültü şikayet numarası internetten derlenmiştir. Telefon numarası rehberi zaman içerisinde değişiklik göstermiş olabilir. Bu konuda bir tespitiniz olursa; yukarıda yer alan numaranın hatalı, eksik veya yanlış olduğunu düşünüyorsanız; lütfen bizimle iletişime geçiniz.

*** Gürültü tel no hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir