Avea Bu Numara Kime Ait Nasıl Öğrenilir? – No Öğrenme

avea

GSM Operatörleri bilinmeyen numaralar servisi ve bilinmeyen numara öğrenme hizmetleri kategorisinden internetten Avea bilinmeyen telefon numarası sorgulama hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İNTERNETTEN AVEA TELEFON NUMARASI SORGULAMA VE ÖĞRENME

Avea’nın cep telefonlarından kendine ait bir servisi bulunmakta. 11855 numaralı hat üzerinden bu servis aracılığı ile telefon numarası sorgulayabilir, Avea numarası kime ait öğrenebilirsiniz. Avea’nın bu 11855 servisi ücretli olarak hizmet vermektedir.

İnternetten veya akıllı telefonlardan Avea bu numara kimin öğrenmek istiyorsanız aşağıda yer alan link üzerinden sorgulama yapabilir. Avea’ya ait numaranın ad ve soyad ile kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunu öğrenmek için, kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz cep telefonu numarasının Avea telefon rehberi uygulamasına kayıtlı olması gerekmektedir. Telefon rehberine kayıtlı ve izinli olan telefon numaralarını kolayca internet üzerinden öğrenebilirsiniz.

Avea telefon kodları şunlardır: 505 – 506 – 507 – 508 – 555 – 556 – 557
Avea’ya bağlı GSM operatörü servisleri: BİMcell – Fenercell – Galatasaray Mobile – Kartalcell  – Karşıyaka Kafkafcell – Göztepe Gözgözcell – Altay Altaycell – Samsuncell – Trabzoncell – TTNET Mobil – Uğurcell – Türk Telekom Wirofon – Pttcell – Petrol Ofisi POCell – Bursasporcell

*** Avea numara sahibini öğrenme hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir