Esenler Belediyesi Telefon Numarası

esenler belediyesi

Devlet Kurumları – Belediyeler rehberinden İstanbul – Esenler Belediyesi telefonu sorgulama – öğrenme ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ESENLER BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon numarası: GÜNCEL NUMARAYI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
Arama merkezi yönü: Sabit hat – İstanbul Avrupa Yakası yönü
Yurtdışı araması: Açık. Arama yaparken +90 kodunu ve arayacağınız ilin alan kodunu (0212) eklemeyi unutmayınız.
Hakkında bilgi: Bu tel no, İstanbul Esenler Belediyesi santral numarasıdır. Alt birimlere ve müdürlüklere bağlanmak için bu numarayı tuşladıktan sonra dahili noyu da tuşlamanız gerekmektedir.

 

Esenler Bld iletişim bilgileri hakkında genel bilgiler:
Bu numara, Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcılar tarafından tahsis edilmiş sabit numaradır. İstanbul Avrupa Yakası dışındaki bir konumdan, cep telefonlarından (Turkcell – Avea – Vodafone) veya Skype gibi online görüşme programlarından ararken başına alan kodu koymanız gerekmektedir. Ancak Avrupa Yakasındaki sabit telefonlardan arama yaparken, aramak istediğiniz şehrin alan kodunu ekleyerek arama gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıda yer alan Esenler Belediye numarası internetten derlenmiştir. Telefon numarası rehberi zaman içerisinde değişiklik göstermiş olabilir. Bu konuda bir tespitiniz olursa; yukarıda yer alan numaranın hatalı, eksik veya yanlış olduğunu düşünüyorsanız; lütfen bizimle iletişime geçiniz.

*** Esenler tel no hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir