Yurtdışı Telefon Numarası Nasıl Bulunur – Nasıl Aranır

yurtdışı

Yurtdışında bir numarayı aramak istiyorsunuz, ya da cep telefonunuza gelen bir cevapsız çağrının yurtdışı merkezli bir telefon numarası olduğunu anladınız ancak arayan kişinin kim olduğunu merak ediyorsunuz. Tüm bunları öğrenmek ve yurtdışı telefonu nasıl aranır bununla ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

YURTDIŞI NUMARASI NASIL ARANIR?

Şimdilerde karşımıza çıkmasa da, bundan birkaç yıl önce yurtdışından özellikle de Bulgaristan’dan ülkemizdeki bazı telefonlar rastgele aranmakta, gelen bu ilginç numarayı merak eden Türkler, bu numaryı aradıktan sonra karşısına çıkan hoş sesli kadınla sohbet edip, keyiflendikten sonra asıl şoku telefonu kapattıklarında kontörlerindeki düşüşte daha da vahimi faturalı hat kullanıyorlarsa ay sonu telefon faturalarında yaşıyorlardı. Yurtdışı numarası kime ait olduğunu önceden bilmedikleri için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyorlardı.

TELEFON BULMA VE SORGULAMA İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

*** Yurtdışındaki telefonlar hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Yurtdışı Telefon Numarası Nasıl Bulunur – Nasıl Aranır

  1. Alper says:

    ‭00 46 70-870 67 58‬ Bu numara isveç ten mesaj atıyor.. isminin Ayten olduğunu söyledi..diş hekimiyim diyor..galiba dolandırıcı… numaranın kime ait olduğunu bulabilir misiniz?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir