118 Bilinmeyen Numaralar Servisi Sorgulama

118

Daha önceleri PTT ve Türk Telekom tekelinde bulunan bilinmeyen numara sorgulama servisi 118 sonralarda özelleştirilerek, diğer firmaların da telefon rehberi hizmeti vermesine açık hale getirildi. Ancak bu kez de çok sayıda bilinmeyen numara öğrenme servisi türedi. Peki bu kadar firma arasından en güveniliri ve en ucuz tel no sorgulama hizmetini hangisi veriyor?

118 BİLİNMEYEN NUMARALAR SERVİSİ ÜCRETLENDİRME

118’li numaralar içerisinde oldukça fazla alternatif var. 11811, 11860, 11870, 11880… Bu liste uzayıp gidiyor. Peki en kolay ve en hesaplısı hangi 118 hattı? Ayrıca abonelik vermeyen 118 hattı da önemli. Çünkü daha sonra 118 aboneliği iptal etme derdiyle uğraşmak zor olacaktır. En ucuz bilinmeyen no sorgulama servisi internet üzerinden verilmektedir. Bunlar içerisinde de en hesaplısı Sorguport 11860. Aşağıdaki site aracılığı ile en ucuza no sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca zorunlu abonelik sistemi olmadığından iptal etme derdiniz olmayacağından, isimden numara sorgular ya da bilmediğiniz kişinin numarasını kime ait olduğunu öğrenir siteden çıkış yaparsınız. Sorunsuz ve rahat bilgilendirilmiş olursunuz.

118 İSİMDEN BİLİNMEYEN TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** 118li hatların tarifesi fiyatları ve ücretleri hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “118 Bilinmeyen Numaralar Servisi Sorgulama

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir