Adıma Kayıtlı Telefon Hatları Nasıl Öğrenebilirim?

telefon

Çok eski yıllardan beri artık cep telefonu kullanılıyor. Tabii bir de ev ve işyeri telefonu gibi sabit telefonlar var. Kendi kendine kapanan, GSM şirketi tarafından pasif hale getirilen ama hala adınıza kayıtlı cep telefonu hatlarını nasıl öğrenebilirim diyorsanız aşağıdaki linkten bunu sorgulayabilirsiniz.

ADIMA KAYITLI HAT SORGULAMA

Eğer kendi adınıza kayıtlı tüm cep telefonu ve sabit hatları öğrenmek istiyorsanız bunun için isimden numara sorgulaması yapabilirsiniz. Telefon rehberine kayıtlı olup, TL yüklenmediği için kullanım dışı bırakılmış ya da sizin bilginiz dahilinde olmadan adınıza telefon hattı açılıp açılmadığını öğrenmek için aşağıdaki link sayesinde isimden cep telefonu numarası sorgulama yaparak adınıza kayıtlı hat sayısı ve bu numaraların neler olduğunu öğrenebilir, kullanmadığınız numaraları dilerseniz kapatabilirsiniz. Adıma kayıtlı hat kapatma için ise ilgili GSM şirketi ya da servis sağlayıcı ile görüşebilir, dilekçe vererek kapatabilirsiniz.

KİŞİ ADINA KAYITLI İSİMDEN TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

***Adıma kayıtlı GSM hat var mı öğrenme ve sorgulama hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

11 thoughts on “Adıma Kayıtlı Telefon Hatları Nasıl Öğrenebilirim?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir