Cep Telefonu ve Ev Telefon Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Yıllarca kullanmasına rağmen ev veya işyeri numarasını bilmeyen ya da yeni aldığı cep telefonu numarasını bilmeyen, hatırlamakta zorlanan veya sık sık hafızasından silinen en nihayetinde de ev numarasını, iş numarasını ve cep numarasını öğrenmek isteyenler için aşağıda isimden numara sorgulama servisi linki yer almaktadır. Bu link ile isimden tüm numaraları sorgulayabilir, öğrenebilir ve kayıt yapabilirsiniz.

KENDİ NUMARAMI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Bunun için ihtiyacınız olan tek şey, isimden telefon rehberi sorgulaması yapan güvenilir bir site. Aşağıda yer alan bilinmeyen numaralar servisi ile ad, soyad ve şehir bilgileri ile kişi adına kayıtlı tüm numaralar bulunabilmektedir. Sadece cep telefonu numarası değil aynı zamanda sabit telefon numaraları da bulunulabilir ve öğrenilebilir. Hem kendi adınıza olan tel no hem de başkaları adına kayıtlı telefonları sorgulayabilir, telefon rehberinde yer alan kendi adınızı ilgili GSM şirketi ve servis sağlayıcıya ulaşarak, dilerseniz rehberden sildirebilir, kaldırtabilirsiniz.

İSİMDEN TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Telefondan numaramı öğrenme hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

3 thoughts on “Cep Telefonu ve Ev Telefon Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

  1. keziban duzlu says:

    ben kezıban duzlunun cep tlf yada ev tlf numarsını ogrenmek ıstıyorum tşk ederım

    ben kezıban duzlunun cep numarası yada ev tlf numarasını ogrenmek ıstıyorum saygılarımla tşk ederım

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir