Eski Telefon Numaramı Nasıl Bulurum – Nasıl Öğrenirim?

telefon

İnsanlar sıkça cep telefonı numarası değiştirebiliyor. Özellikle eski telefon numarası bulmak isteyenler, numara taşımanın olmadığı yıllardan kalan, avantajlı ya da uygun tarifelere geçmek isteyen kullanıcılar için önemli bir sorun halinde. Peki eski cep telefonu numarası nasıl bulunur? Nasıl öğrenilir?

ESKİ TELEFON NUMARASI ÖĞRENME

Burada herkesin aklına takılan soru şu: Eski numaramı nasıl öğrenebilirim? GSM operatörleri, telefonunuzu uzun süre kullanmadığınızda hattınızı devre dışı bırakır ve uzun bir süre de kimsenin kullanımına açık hale getirmez. Bu durumda eski numara bulma yöntemi, isimden cep telefonu numarası sorgulaması yaptırmaktır. Kendi adınıza olan ya da başka birisine ait olan bir isme ait addan telefon sorgulama siteleri aracılığı ile bu işlemi yapabilirsiniz. Tabii bunu yapabilmek için telefon rehberi kaydınızın olması gerekir. Aşağıda bunu yapabileceğiniz internet sitesi linki bulunmaktadır.

İSİMDEN TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Turkcell – Avea – Vodafone eski numarayı bulma hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

17 thoughts on “Eski Telefon Numaramı Nasıl Bulurum – Nasıl Öğrenirim?

  1. ömer says:

    E devlet sifresi alacagim iletisim bilgilerini eksiksiz istiyorlar 2011,, 2013 yillari arasi kullandigim tlf numarasini hatirlamiyorum.

  2. murat atabey says:

    053169894 diyer iki numarayı hatırlamıyorum bunlarıda e devlet aracılığıyla buldum kalan iki numaraya nasıl ulaşabilirim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir