Kıbrıs Telefon Sorgulama – KKTC Telefon Rehberi Bulma

kktc bayrağı

Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti telefon numarası sorgulama ve öğrenme ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Sorgulama için hem ev ve işyeri gibi sabit telefonlar hem de cep telefonu numaraları öğrenme yapılabilmektedir.

KIBRIS TELEFON REHBERİ VE TELEFON BULMA

Yavru Vatan KKTC’de her şeyden önce Türkiyeli firmalar hizmet vermektedir. Kıbrıs Telekom, KKTCCell gibi… Aynı zamanda Kuzey Kıbrıs’ın telekomünikasyon hizmetleri de tamamen Türkiyeli Türk şirketleri tarafından karşılanmaktadır. Kıbrıs’a uygulanan ambargo gözönüne de alındığı zaman KKTC’yi aslında yurtdışı telefonları olarak sorgulamak çok da doğru değildir. Kuzey Kıbrıs’ı Türkiye’nin bir kenti olarak tanımlamak çok daha doğru olacaktır. Bu yüzden de Kıbrıs telefon numaraları bulma yaparken sanki Türkiye’deki cep telefonu ya da sabit telefon numarası aranıyormuşçasına. KKTC Bilinmeyen Numaralar servisi 118 telefon sorgulamaları üzerinden yapılabilmektedir.

Türkiye’den Kıbrıs numarası sorgulamak ya da Kıbrıs’tan Kıbrıs numarası sorgulamak, isimden telefon numarası ya da telefon no kime ait sorgulamak için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz.

KKTC – KIBRIS İSİMDEN TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Kıbrıs bilinmeyen numaralar servisi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

11 thoughts on “Kıbrıs Telefon Sorgulama – KKTC Telefon Rehberi Bulma

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir