Tüvtürk Telefon Numarası – Tel No

Teknik servisler – Araç muayene istasyonları rehberinden Tüvtürk telefonu sorgulama – öğrenme ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TÜVTÜRK İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon numarası: GÜNCEL NUMARAYI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
Arama merkezi yönü: Sabit hat – İstanbul yönü
Yurtdışı araması: Açık. Arama yaparken +90 kodunu ve arayacağınız ilin alan kodunu (0212) eklemeyi unutmayınız.
Hakkında bilgi: Bu tel no, TÜVTÜRK araç muayene santral numarasıdır. İstanbul – Şişli’de bulunan genel merkez numarasıdır. Danışma ve müşteri hizmetleri amacıyla kullanılmamaktadır.

 

Tüvtürk araç muayenesi iletişim bilgileri hakkında genel bilgiler:
Bu numara, Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcılar tarafından tahsis edilmiş sabit numaradır. İstanbul Avrupa Yakası dışındaki bir konumdan, cep telefonlarından (Turkcell – Avea – Vodafone) veya Skype gibi online görüşme programlarından ararken başına alan kodu koymanız gerekmektedir.

Yukarıda yer alan Tüvtürk araç muayene istasyonu numarası internetten derlenmiştir. Telefon numarası rehberi zaman içerisinde değişiklik göstermiş olabilir. Bu konuda bir tespitiniz olursa; yukarıda yer alan numaranın hatalı, eksik veya yanlış olduğunu düşünüyorsanız; lütfen bizimle iletişime geçiniz.

*** Tüvtürk tel no hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

3 thoughts on “Tüvtürk Telefon Numarası – Tel No

  1. tüvtürk says:

    Tüvtürk Kamu kuruluşu değildir. Periyodik araç muayene, yola elverişlilik, tadilat sonrası araç kontrolü, zorunlu araç muayene, egzoz gazı emisyon ölçümü ve tespit muayenesi görevleri verilerek iş ortakları yani alt işletmecileriyle beraber araç muayenesi için Türkiye genelinde yetkilendirilmiştir. 81 ilde 300 konumda araç muayene istasyonları, 3.500 çalışanıyla beraber sabit ve gezici tesisleriyle aynı standartlarda araç kabulü yaparak 6. yılına girmiştir. Tüvtürk ‘ün açılımı ise Kuzey Taşıt Araç İstasyonları Yapım ve İşletim A.Ş.” faaliyet ünvanı ile Tüvtürk merkezi İstanbul adresinden koordine edilerek ülke genelinde tesisleriyle resmi tatil hafta sonu pazar günleri hariç sabah 08:00 – 17:30 saatlerinde %90 randevu sistemiyle genel muayene, tekrarı ve yukarıda bahsi geçen hizmetler için müşteri kabul işlemlerini gerçekleştirmektedir. Tüvtürk ten ticari olarak bağımsız olarak faaliyet gösteren firmamız 2009′ yılından bugüne haftanın 7 günü 24 saat eğitim almış tecrübeli kadromuz ve size özel müşteri temsilcileriyle telefon numaranızdan aramanızın ardından merak ettiğiniz alanlarda profesyonel çözümler bularak araç muayene randevu işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirmekteyiz.

  2. tüvtürk randevu says:

    Türkiye geneline araç muayene istasyonlarına randevu hizmeti ve gerekenler hakkında bilgi alabilmek için: Tüvtürk gecikme cezası, çalışma saatleri, randevu iptal etme, araç muayene öncesi gerekenler ve muayene de yapılan kontroller konularında ‎şirketimize başvuru yapmak için bizi arayın yardımcı olalım. Trafiğe çıkan motorlu ve motorsuz araçların Tüvtürk istasyonlarında teknik yeterliliklerinin, kontrol edilerek tespit edilmesine araç muayenesi denir. İnternet ya da telefon üzerinden, ruhsat bilgileriyle birlikte, araç plakası, araç cinsi ve araç muayenesi için aracın durumuna ve cinsine göre gerekenler hakkında araç muayenesi yaptıracak olan vatandaşların bilgi edinilmesi sağlanarak istediğiniz araç muayene istasyonuna uygun tarih ve saat aralığına yapılan kayıt işlemine araç muayene randevu denir.

  3. tüvtürk randevu says:

    tüvtürk, tüvtürk randevu, araç muayene randevu, tüvtürk randevu alma, türktüv, türk tüv randevu,istanbul, ankara, izmir, bursa, antalya, tüvtürk şikayet, tüvtürk iş ilanları, tüvtürk haberleri, tüvtürk randevu iptal etme Türkiye geneline araç muayene istasyonlarına randevu hizmeti ve gerekenler hakkında bilgi alabilmek için: Tüvtürk gecikme cezası, çalışma saatleri, randevu iptal etme, araç muayene öncesi gerekenler ve muayene de yapılan kontroller…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir