Whatsapp Telefon Numarası Bulma – Doğrulama

whatsapp

Akıllı telefon kullanımının artması ile birlikte hayatımıza giren, aynı zamanda sms paketlerini, kısa mesaj gönderimini de resmen tarihe gömen internet üzerinden mesajlaşma, fotoğraf ve paylaşım uygulaması Whatsapp telefon numarası doğrulama ve bulma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

WHATSAPP TELEFON NUMARALARI BULMA

Burada Whatsapp üzerinden telefon numarası öğrenme veya Whatsapp kullanan bir cep telefonunun numarasını sorgulamak olmak üzere iki alternatif sözkonusu. Bizim anlatacağımız ise bu uygulamayı kullanan bir akıllı telefon no bulma üzerine olacak. Bunun için her şeyden önce kişinin adını ve soyadını bilmeniz gerekiyor. Aşağıdaki rehber sitesinden bu kişinin adı ve soyadı ile birlikte kişiye ait numarayı bulabilecek ve Whatsapp uygulaması ile telefon doğrulama yapabilecek sonrasında ise kendisi ile görüşme yapabileceksiniz. Bu uygulamanın en önemli özelliklerinden biri tel no kişi doğrulaması yapması daha sonra ise görüşmeye izin ve onay vermesidir.

AKILLI TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Whatsapp telefon numarası olmadan doğrulama hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

50 thoughts on “Whatsapp Telefon Numarası Bulma – Doğrulama

    • havva beyza says:

      Aradığın kişinin numarasını yazıyon tabii arama yerine sonra o kişiler çıkıyo sonra sen istediğin kişiyi görüyon heralde profil resminden tanırsın sonra onla arkadaş olmak istiyosan istek gönderiyon grup kurmak istiyosan da grup kuruyon eğer kurduğun gruba arkadaşlık isteği gönderdiğin kişiyi almak istiyosan onu telefon numarasını istenen yere yazıyon gruba katılmasını istiyon o da katılıyor.teşekkür etmene gerek yok.

  1. Ömer says:

    Arkadaşlar bu uygulamayı bir arkadaşın telefonunda gördüm. Dilediğiniz kişinin isim soyisim bilgilerini yazıyorsunuz ve WhatsApp size kişileri sıralıyor. Sizde bulmak istediğiniz kişiyi profil resmi ile buluyorsunuz. Belki de bulamıyorsunuz neyse ne işte. Bu uygulama hakkında bilgisi olan var mı. Ben çok inceleyemedim ama araştırıyorum. Bilen ya da benden önce öğrenen olursa yazsın lütfen. Cümleten iyi akşamlar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir