Yabancı Ünlülerin Cep Telefonu Numaraları – 2023

yabancı ünlüler

Amerikalı ve Avrupalı ünlüler başta olmak üzere internetin de yaygınlaşması ile birlikte ülkemizde yabancı ünlülere ilgi ve merak arttı. Bundan kaynaklanan tanışma isteği de beraberinde yabancı ünlülerin telefonlarını öğrenme isteğine gitti. Peki yabancı ünlülerin telefon numarası nasıl bulunur?

YABANCI ÜNLÜLERİN TELEFON NUMARALARI

Geçtiğimiz yıllarda Avril Lavigne, Kate Upton, Dido, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Miranda Kerr, Brad Pitt, Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Rihanna, Jenny Mccarty, Adele, Dido, Pink, Christiane Aguilera, Salman Khan gibi ünlülerin de arasında bulunduğu Amerikalı ünlülerin Icloud hesapları hacklenmiş, telefon numaraları da internete düşmüştü. Daha sonrasında ise ünlüler bu telefonlarını değiştirmişlerdi. Şu anda ise yabancı ünlü tel no öğrenmek isteyenlerin tek yolu, isimden yurtdışı telefon sorgulama siteleri. Aşağıda ise bu sitelerden en başarılısının linki yer alıyor. Öğrenmek istediğiniz ünlünün adını girerek, uluslararası telefon rehberi kaydı varsa, istediğiniz kişinin cep tel nosunu öğrenebilmeniz mümkün.

İSİMDEN YURTDIŞI TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Yabancı ünlülerin gerçek telefon numaraları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

21 thoughts on “Yabancı Ünlülerin Cep Telefonu Numaraları – 2023

  1. eylülengin says:

    demi lovato, justin biber, miley cyrus, selena görmez, katy perry ve Taylor swift in telefon numarası varmı?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir