Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim – Sorgulama

cep telefonu

Soru biraz tuhaf olsa da kendi numaramı unuttum, kendi cep telefonumu bilmiyorum diyenler zaman zaman çıkıyor ortaya. Tabii bunda her şeyden önce sık kullanılmayan telefonlar için geçerli. İşte aşağıda da kendi numaramı öğrenmek istiyorum diyenler için kapsamlı bir yol var.

KENDİ NUMARAMI ÖĞRENME

Bunun için basit ve pratik yol, kendi numaramı sorgulama yöntemidir. Aşağıda yer alan telefon rehberi aracılığı ile kendi adınız ve soyadınızı girerek adınıza kayıtlı olan telefon numaralarını görüntüleyebilirsiniz. Turkcell – Vodafone ve Avea kendi numaramı öğrenme ve buna ek olarak eğer adınıza kayıtlı olan sabit telefon numarası var ise yine bunu da aşağıdaki sorgulama servisi ile pratik ve kolay yoldan öğrenmeniz mümkün olabilecektir. Bunun için herhangi bir uygulama ya da program yüklemenize gerek yoktur. Yapmanız gereken şey, ad ve soyad girerek sorgulama yapmanız. Böylelikle kendi numara dökümanı ortaya çıkacaktır bir nevi.

KENDİ CEP TELEFONU NUMARAMI SORGULAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

*** Kendi numaramı bilmiyorum hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir