Linkedin Telefon Numarası Bulma – Silme

linkedin

Linkedin.com da tıpkı facebook, twitter, google plus vb. gibi sosyal paylaşım sitesi ve dahasında bir sosyal ağ. Ancak Linkedin’i diğer sosyal ağlardan ayıran özelliği ise tamamen business odaklı yani iş çevrelerinin buluşma noktası olabilen bir sistem. Peki Linkedin telefon numarası ekleme nasıl yapılır?

LINKEDIN TELEFON KONTAKT KURMA

Burada kişisel iletişim bilgilerini vermiş olan bir profesyonelin telefon numarası da kayıtlı ve paylaşıma açıksa elbetteki bulunup aranabilir. Ancak çoğu profesyonel, iş görüşmeleri ve business çevrede dahi olsa buna izin vermeyebiliyor. Dolayısıyla adını ve soyadını bildiğiniz bir kimseye telefon yoluyla kontakt kurmak yerine ancak ve ancak site üzerinden iletişime geçmek gibi bir alternatif ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu da zaman kaybı demek olabiliyor. Ancak buna ek olarak Linkedin’de adını soyadını bildiğiniz bir kimsenin telefon rehberleri içerisinde aramasını aşağıdaki sorgulama servisi sayesinde yapabilirsiniz. Buna göre isimden tel no bulma aşağıdaki servis aracılığı ile yapılabilmektedir.

İSİMDEN TELEFON SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

*** Linkedin telephone contact hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Linkedin Telefon Numarası Bulma – Silme

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir