Özel Numara Sorgulama – Bulma ve Öğrenme

telefon

Öncelikle özel telefon numarası nedir ve özel telefon numarası ne demek onu açıklamakta yarar var. Özel telefonlar, eğer kişi özelden gelen çağrıları kabul ediyorsa işe yarar. Eğer kabul etmiyorsa bir işe yaramayacağı anlamına gelmektedir.

ÖZEL TELEFON NUMARALARI SORGULAMA

Gizli numaradan ya da halk arasında daha bilinen bir tabir ile özel tel no ile yapılan aramaların en önemli özelliği kişinin anonim kalması yani bilinmememsinin sağlanmasıdır. Bu tabii ki her şeyden önce karşı tarafından rızasına tabiidir. Yani eğer karşı taraf özel numaradan çağrı yapmak ve çağrı almak istemiyorsa bunu telefonun ayarları ya da gsm hattının ayarlarından gerçekleştirebileceği gibi internet üzerinden de yapabilir. Bu tüm gsm operatörleri için geçerlidir. Turkcell özel numara sorgulama – Vodafone özel numara öğrenme ve Avea – Türk Telekom özel numara bulma konusunda yapabilecekleriniz ancak bilinmeyen çağrı değil de, bilinen telefon yani telefon rehberinizde kayıtlı olmayan numaraları öğrenmektir. Kısaca özel numara öğrenilir mi veya özel numara bulma programı var mı sorusunun cevabı yoktur. Aşağıda ise isimden numara sorgulama yapabileceğiniz gibi numaradan isim sorgulaması yapabileceğiniz servis bulunmaktadır. Dilerseniz bunu kullanabilir, öğrenmek istediğiniz kişi ya da numarayı telefon rehberi içerisinde sorgulatabilirsiniz.

İSİM VEYA NUMARA İLE TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

 

*** özel numara nasıl sorgulanır hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

5 thoughts on “Özel Numara Sorgulama – Bulma ve Öğrenme

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir