Türk Telekom İsimden Telefon Numarası Bulma

sabit telefon

Sabit telefon sorgulama servisi yani ev telefonları, iş telefonları, özel ve resmi kurumlar, daireler ve bürolar ile diğer sabir telefon numaraları sorgulama yapabileceğiniz, Türk Telekom isimden telefon numarası öğrenme servisi ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

TÜRK TELEKOM İSİMDEN TELEFON NUMARASI SORGULAMA

Aşağıda Türk Telekom bilinmeyen numaralar servisi tahsis ettiği servislerden birisi ile ismini, soyismini bildiğiniz bir kimsenin Türk Telekom telefon rehberi kaydı olan tüm telefon numaralarına erişebileceksiniz. Bu servis sayesinde herhangi bir isimden no sorgulama programı ya da isimden tel no bulma uygulaması gerekmeksizin, ücretsiz program ve uygulamaların tehlikelerini ve risklerini yaşamadan dilediğiniz numarayı öğrenebilecek sorgulama yapabileceksiniz. Buna ek olarak bildiğiniz bir sabit telefon numarasının kime ait olduğunu da yine aşağıdaki servis sayesinde öğrenebileceksiniz.

TÜRK TELEKOM NUMARASI ÖĞRENME İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Sabit numara bulma programı ve uygulaması hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

One thought on “Türk Telekom İsimden Telefon Numarası Bulma

  1. Matheus says:

    Babam 01,05,2006 tinahirde vefat etti. ben ise 18,04,2007 tinahirde evlendim ancak babam adına bana o tarihte aylık baglanmadı daha sonra annem ve kardeşlerime aylık baglandı bir ay f6nce kardeşime evlendiginden dolayı evlilik yardımı yapıldı. banada bf6yle bir f6deme yapılırmı.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir