İş Adamları Telefon Numaraları Nasıl Bulunur? – 2023

iş adamı

İşin esası iş adamı demek tam da doğru değil. Bir kadın da iş dünyasında yer alabilir. O da iş kadını oluyor haliyle. Cinsiyetçi olduğu için pek çok kişi artık iş insanı tabirini kullansa da Türkçe’de pelesenkleşen sözcükler vardır. İş adamı da onlardan birisidir. İş kadını sözünü de kapsar. Yani özetle işadamı dediğimiz şey esasen iş insanıdır. Bu kısmı geçtikten sonra iş adamlarının telefonlarını öğrenmek mümkün müdür? Aşağıda yabancı ve Türk iş adamlarının telefon numarası nasıl bulunur anlatılmıştır.

İŞ ADAMLARI TELEFONLARI CEP NOLARI

İşin gerçek kısmında değinirsek, iş dünyasından kimselere ulaşmanın pek çok nedeni vardır. Bunlardan bazıları burs almak, yardım almak gibi maddi bir karşılığa yöneliktir. Burs veren hayırsever iş adamları veya maddi destek veren yardımsever iş adamları elbette vardır. Ancak bu kişiler planlı, programlı yaşarlar. Günlerinin her saati karpuz gibi dilimlenmiş ve belli bir işe tahsis edilmiştir. Dolayısıyla her istediğiniz zaman görüşemezsiniz. Bu durumda bu kişilerin bu tip işleri ile ilgilenen yardımcıları, sekreterleri yahut moda deyim ile asistanları vardır. Ancak onlara ulaşmak mümkün olabilir.

Gerek Türk iş adamları gerek yabancı iş adamları genel olarak zengin iş adamları olarak bilinen bu kimseler elbette yardım organizasyonları da yaparlar. Lise öğrencilerine, üniversite öğrencilerine burs verirler ancak ünlü iş adamları bu işleri genelde kendileri kurdukları vakıf veya dernekler aracılığı ile ya da yardım kuruluşları aracılığı ile bir işleri hallederler. Yani eski Türk filmlerinde, yeşilçam klasiklerindeki gibi sıraya geçip el öpme ile ya da Kadir İnanır’ın meşhur filmlerinde yer alan replikleri ile olmaz. Her ne kadar Yurtdışındaki iş adamları yani yabancı ünlülerin cep telefonu numaraları paylaşsa da bazı zamanlarda. Türk iş adamlarının cep numaraları paylaşıkan değil. Peki yerli iş adamlarının cep telefonu numarası nasıl bulunur? Bunun için özel bir çabaya gerek yok. Yapılacak tek şey internette hizmet veren telefon rehberi ve cep no sorgulama sitelerinden birinden yararlanmak. Ad ve soyad ile cep numarası öğrenme ile ünlülerin cep numarası öğrenilebilir. Ancak unutulmaması gereken bu numaraları paylaşmaya yani telefon rehberi uygulamalarına kaydına izin vermiş olmasıdır. Sizce böyle bir şey şu ekonomik şartlarda mümkün müdür, elbette değildir. O zaman bu iş adamları, gelir kaynakları, zengin olmalarına neden olan işlerini bırakıp yardım işleri ile uğraşması gerekirdi o zaman da zenginlikten eser kalmazdı herhalde.

Yardım yapan iş adamları yanısıra iş veren iş adamları da var elbette. İş bulmak, işe girmek için de bu kişilere ulaşmak amacı güdenler olsa da bunlar da şirketlerin insan kaynakları ve/veya personel müdürlüğü departmanları aracılığı ile olmaktadır. Yani kişisel iletişim ile iş başvurusu yapmak şu zamanın şartlarında mümkün olan bir şey değildir. Gerek İstanbul’daki iş adamları gerek İzmirli iş adamları, gerek Ankaralı, Bursalı, Kayserili, Konyalı, Gaziantepli, Samsunlu, Malatyalı, Antalyalı, Adanalı, Diyarbakırlı, Erzurumlu iş adamları olsun kısaca ne olursa olsun Anadolu işadamları da artık bu yönde çalışmaktadır. Kendilerine ancak ticaret odaları ve sanayi odaları aracılığı ile ulaşım sağlamak mümkün olabilir. Kısacası iş dünyasına erişmek günümüzün iletişim araçları ile kolay gibi gözükse de aslında oldukça zordur. Özellikle de referanssız başkasının aracılığı olmadan ulaşmak daha zordur. Bunu göze alarak araştırma yapmanız yararınıza olur.

İlginizi çekebilir: ALMANYA CEP TELEFONU KODLARI

*** 2023 Türk iş adamlarının cep telefonu numaraları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir