Tinder Telefon Numarası Bulma – Kişi Bulma

tinder

Günümüzün en popüler dating yani arkadaşlık uygulaması aynı zamanda ücretli bir uygulama olan sağa kaydır-sola kaydır gibi tabirleri lügatımıza kazandıran Tinder hesabından telefon numarası nasıl bulunur aşağıda bununla ilgili bir kısım açıklamalarda bulunacağız.

TINDER’DAN NUMARA BULMA – ÖĞRENME

Türkiye’nin olduğu kadar dünyanın da en popüler erkek ve kız arkadaş bulma uygulaması Tinder’da kişisel bilgiler, kişilerin rızası ile verdiği bilgiler ile sınırlıdır. Adı, soyadı, mesleği, doğduğu şehir, yaşadığı şehir, eğitim durumu, medeni durumu vb. gibi tüm bilgiler dahilinde telefon numarası da bu bilgilerden biridir. Kişi, ancak kendi rızası ile telefon numarasını paylaşır. Her ne kadar Tinder uygulamasına, kullanıcı telefon numarasını vermiş olsa da bunu üçüncü kişilerin bilmesi ancak yine kullanıcının rızasına dayalıdır. Kişilerin ancak yıldızlı olarak telefon numaraları görünmektedir. Yıldızlı kısımlar da görünmediği için, ülke çapında binlerce kişiden birini bulmak oldukça zordur.

Tinder gizli telefon numarası bulma mümkün müdür?
Yukarıda da değindiğimiz gibi ancak kullanıcı kendisi isterse telefon numarasını paylaşabilir. Bu işin hilesi yoktur. Bu nedenle hile yöntemi verdiğini iddia eden uygulamalarına veya internet sitelerine itibar etmeyiniz. Zira Youtube, Twitter başta olmak üzere Tinder telefon öğrenme hilesi, gizli no bulma hile gibi paylaşımlar yapılmaktadır. Bunlar ancak hit kazanmak, takipçi kazanmak için yapılan clickbait yöntemleridir. İtibar etmeniz durumunda en iyi ihtimalle zamanınızı en kötü ihtimalle kişisel verilerinizi kaybedebilirsiniz.

Kullanıcı adından numara edinme hususunu, Tinder’ın bağlı olduğu yabancı şirketi, Türk makamları ile dahi paylaşmamaktadır. Sadece ağır suçlarda Savcılıklar ancak ulaşabilmektedir. Bunun dışında emniyet, jandarma, içişleri bakanlığı vb. dahi bu bilgileri elde edememektedir. Telefon numarası ile Tinder’da kişi bulma – hesap bulma ise yine kullanıcının kendi tercihine bırakılmıştır. Eğer kullanıcı, telefon numarasını girerek kendisine ulaşılmasına izin veriyorsa bulmak mümkündür. Ancak bunu da istemiyorsa yine bulunamayacaktır.

Burada bahsedilenler Google Play ve Apple Appstore üzerinden yayınlanan Tinder uygulaması için geçerli olmakla birlikte, aksi bilgiler henüz mevcut değildir.

*** Kullanıcı adından Tinder bulma hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir