Yurtdışındaki Türk İş Adamları Telefonları Nasıl Bulunur

hollanda

Ülkemiz dışında doğmuş büyümüş Türk iş adamları olduğu gibi yurtdışına yerleşerek işlerini oradan kontrol eden yahut sık sık yurtdışına çıkan veya da kişisel yaşamını yurtdışında geçiren ancak işleri ülkemizde olan yurtdışındaki iş adamları da mevcuttur. Peki yurtdışındaki Türk iş adamlarının telefonlarını öğrenmek mümkün müdür? Aşağıda yabancı ülkelerdeki Türk iş adamlarının telefon numarası nasıl bulunur bu mümkün müdür buna değinilmiştir.

YURTDIŞINDAKİ TÜRK İŞYERLERİ

Eskilerin Almancı dediği (gerçi hala kullanılan bir tabir) vakti zamanında yurtdışına çıkıp, orada çalışıp büyüyerek ekonomik olarak iyi yerlere gelmiş kişilerin ya da bu kişilerin birinci nesil, ikinci nesil çocukları ile Türkiye’de doğup büyümüş ama yurtdışına açılmış veya yerleşmiş işadamları da mevcuttur. Özellikle ABD’deki Türk iş adamları, Kanada’daki Türk iş adamları, Avrupa’da hatta Gürcistan’da, Irak’ta Suudi Arabistan’da, Katar’da, Kuveyt’te, Azerbaycan’da, Türkmenistan’da, Kazakistan’da, Özbekistan’da, Rusya’da, Ukrayna’da, Avusturya’da, Hollanda’da, Fransa’da, Romanya’da Türk iş adamları mevcuttur. Ancak günümüz iletişim teknolojileri ile yurtdışındaki Türk firmaları – şirketlerine ulaşmak mümkün olsa da özellikle iş başvurusu ve iş bulmak çok da kolay değildir. Zira yurtdışında iş bulmak sadece yurtdışında iş başvurusu ile olabilecek bir şey değildir. Her şeyden önce bir meziyet ve yabancı dil bilmeyi gerektirir. Dolayısıyla sadece telefonla aramak yetmez. Zaten aramak ile de iş çözülmez. Bir de ilgili ülkenin bir işe alım, oturum ya da çalışma izni kısmı vardır ki zor olan da budur. Önce size bir davetiye gelmesi gerekir. Bu davetiye olmadan işiniz gerçekten zordur. Yurtdışı Türk iş ilanları ve iş arayanlar olsa da bunlar alelade iletişimle değil bir kısım özgeçmiş, CV gönderme ve öncesinde tecrübe gerektiren şeylerdir. Bu nedenle sadece iletişim kurmak yetmeyebilir.

Peki yurtdışındaki iş adamlarının cep telefonu numarası nasıl bulunur? Bunun için özel bir çabaya gerek yok. Yapılacak tek şey internette hizmet veren telefon rehberi ve cep no sorgulama sitelerinden birinden yararlanmak. Ad ve soyad ile cep numarası öğrenme ile ünlülerin cep numarası öğrenilebilir. Ancak unutulmaması gereken bu numaraları paylaşmaya yani telefon rehberi uygulamalarına kaydına izin vermiş olmasıdır.

İlginizi çekebilir: ALMANYA CEP TELEFONU KODLARI

*** 2023 yabancı iş adamlarının cep telefonu numaraları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

One thought on “Yurtdışındaki Türk İş Adamları Telefonları Nasıl Bulunur

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir