Mesajla Turkcell İsimden Numara Sorgulama – Bulma

telefon

Turkcell abonesi olun veya olmayın bir Turkcell abonesinin telefon numarasını isminden sorgulayabilir ya da telefon ekranınıza düşen bir Turkcell numarasının kime ait olduğunu SMS ile yani mesajla telefon no sorgulama yapmak için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.

TURKCELL İSİMDEN NUMARA ÖĞRENME

Her şeyden önce internette ücretsiz – bedava numara sorgulama ve öğrenme adı altında birçok program ve uygulama yayınlanmakta. Ancak bunların doğruluğu malum. Zira Turkcell bilinmeyen numaralar servisi hiçbir zaman bu bilgileri açıkça kimseyle paylaşmayacaktır. Bu yüzden ücretsiz sorgulama ve bedava öğrenme gibi uygulamalara itibar edilmemesi gerekir. Ancak SMS ile yani mesajla Turkcell telefon numarası sorgulama ve isimden cep no öğrenmek mümkündür. Aşağıdaki internet sitesi Turkcell isimle telefon sorgulama hizmeti vermektedir. Bu siteye giriş yaparak öğrenmek istediğiniz numarayı sorgulatabilir; sadece isim ve soyisim girerek telefon no öğrenebileceğiniz gibi, numara girerek telefon sahibini öğrenebilirsiniz.

İSİMDEN TELEFON NO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

*** Turkcell mesajla numaranın kime ait olduğunu öğrenme hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir