Rusya Telefon Numarası Bulma – Tel No Sorgulama

rusya

Asya ülkeleri telefon rehberinden Rusya telefon rehberi ve bilinmeyen numara öğrenme ve sorgulama ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

RUSYA TELEFON NUMARASI SORGULAMA – ÖĞRENME

Moskova, Saint Petersburg, Novosibirsk, Nijniy Novgorod, Yekaterinburg, Samara, Omsk, Kazan, Çelyabinsk, Rostov-na-Donu, Ufa, Volgograd
Perm, Krasnoyarsk, Saratov, Voronej, Tolyatti, Krasnodar, Ulyanovsk, İjevsk başta olmak üzere tüm Rus şehirlerinde yaşayanlar ve Türk gsm hattı kullananların telefon numarası ve cep telefonu numarası öğrenme yapılabilir. Bu sorgulamalar, isimden telefon bulma, telefondan isim bulma ve telefondan isim bulma ve diğer görüşme servislerini de içerir.

Rusya telefon numarası nasıl aranır? Arama yapmadan önce Rusya’nın uluslararası telefon kodu olan +7 daha sonra aranacak şehrin alan kodu girilerek arama yapılabilir.

TEL NO SORGULAMA – BULMA VE ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

*** Rusya telefon numaraları öğrenme hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

4 thoughts on “Rusya Telefon Numarası Bulma – Tel No Sorgulama

  1. onur says:

    rusya ‘dan İjevsk şehrinden bir cep telefonu bulmak istiyorum ama aradığım numara daha önceden turkcell vodafone veya avea ile konuşma yaptığını düşünmüyorum. numaraları bulmamız gereken link ‘te sadece türkiye şehirleri mevcut İjevsk yok bu koduda yardım istiyorum.

  2. cafer nuroğlu says:

    st Petersburg da arkadaşımın numarasına ulaşamıyorum
    bendeki numara +7 343 2563217 ilginize şimdiden teşekkür ediyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir