Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası – Tel No

İnternet Siteleri – Alışveriş Siteleri kategorisinden hepsiburada.com telefonu sorgulama – öğrenme ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MARKAFONİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon numarası: GÜNCEL NUMARAYI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
Arama merkezi yönü: Özel hat – Türkiye geneli Yurtdışı araması: Açık. Arama yaparken +90 kodunu ve arayacağınız ilin alan kodunu (0212) eklemeyi unutmayınız.
Hakkında bilgi: Bu site, Doğan Grubu’na bağlı Türkiye’nin ilk alışveriş sitesidir. Çok fazla şikayet almakta olduğundan, müşteri hizmetlerine ulaşamayabilirsiniz.

 

Hepsiburada iletişim bilgileri hakkında genel bilgiler: 444′lü numaralar, servis sağlayıcının müşteri hizmetleri olarak tahsis ettiği numaralardır. Sabit telefon ve cep telefonlarından (Turkcell – Avea – Vodafone) ararken başına alan kodu koymanıza gerek yoktur. Ancak sabit telefonlardan arama yaparken, aramak istediğiniz şehrin alan kodunu ekleyerek arama gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıda yer alan hepsiburada.com numarası internetten derlenmiştir. Telefon numarası rehberi zaman içerisinde değişiklik göstermiş olabilir. Bu konuda bir tespitiniz olursa; yukarıda yer alan numaranın hatalı, eksik veya yanlış olduğunu düşünüyorsanız; lütfen bizimle iletişime geçiniz.

*** Hepsiburada tel no hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası – Tel No

  1. Arkadaşlar yalnis ürün geldi ve günlerce yade etmek icin urasyorum fakat caare bulamadım yade kodu alamadım yade kodu olmadan kargo yade kabuletmyor kapıda ödeme yaptım için yadede sorun çok yormuş defalarca aradim fakat hiyc bir yardım alamadım herkeze söylüyorum çok dikkatli olun mümkünse başka sitey kulanin bu siteden sorun yaşamaktan başka bir şey yok

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir