PTTcell Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası – Tel No

 

GSM operatörleri – mobil hizmetler kategorisinden PTTcell telefonu sorgulama – öğrenme ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

PTTCELL ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon numarası:
Arama merkezi yönü: Özel hat – Türkiye geneli
Yurtdışı araması: Açık. Arama yaparken +90 kodunu ve arayacağınız ilin alan kodunu eklemeyi unutmayınız.
Hakkında bilgi: PTTCELL, PTT’nin Avea altyapısı ile mobil iletişim hizmeti verdiği GSM servis sağlayıcısı olup, müşteri ilişkileri, sorunlar, şikayetler, internet paketleri, TL yükleme gibi konularda teknik destek vermektedir.

 

PTTCell online işlemler iletişim bilgileri hakkında genel bilgiler:
444′lü numaralar, servis sağlayıcının müşteri hizmetleri olarak tahsis ettiği numaralardır. Sabit telefon ve cep telefonlarından (Turkcell – Avea – Vodafone) ararken başına alan kodu koymanıza gerek yoktur. Ancak sabit telefonlardan arama yaparken, aramak istediğiniz şehrin alan kodunu ekleyerek arama gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıda yer alan PTT PTTcell numarası internetten derlenmiştir. Telefon numarası rehberi zaman içerisinde değişiklik göstermiş olabilir. Bu konuda bir tespitiniz olursa; yukarıda yer alan numaranın hatalı, eksik veya yanlış olduğunu düşünüyorsanız; lütfen bizimle iletişime geçiniz.

*** PTTcell tel no hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

19 thoughts on “PTTcell Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası – Tel No

  1. bana iki fatura çıkarılmış zaten sizin şirkete geçeli kısa bir süre oldu bir haftada neyin faturaları bilgi istiyorum.sizin müşteri temsinciniz yokmu görüşemedim.birde gizli numaralara kapatıp açacağım kodlu numaraları bildirirmisiniz.

  2. BİROLMUMCU says:

    10 temmuzda pttcell gectım bu gun 15 temmuz daha baglantım yok görüşme yapamıyorum ne zaman baglanacak

  3. Zafer says:

    14luk tarife diyorsunuz bir kez olsun 14 odemedim 20 liradan aşşağı fatura gelmiyor ptt ye gidiyorum neden böyle diye biz bisi yapamayız diyo müşteri ilişkilerini ara diyor arıyorum telesekreter boş boş konusuyo bu günden itibaren hattimi taşıyorum pttcellden

  4. nurhan yalçın says:

    14 lü tarife ye girdim girmez olsaydım çıkmak istiyorum çıkamıyorum müşteri temsilcisine ulaşamıyorum

  5. KADİR says:

    İki ay oldu pttcell i iptal ettirdim. Sim kartını iade aldılar. Ancak bimmcell de olduğum halde iki aydır pttcell fatura gönderiyor 16 küsur tl geçen ay ödedim, 17.50 tl bu ay fatura kesmişler.Kullanmadığım hattınıza hangi hak ve yüzle bana fatura ödetiyorsunuz?

  6. Hacer says:

    14 luk tarifedeydim 12tl yapalım dedi musteri temsilciniz 1 yıl boyunca kalma teminatiyla ağzımdan bir iyimiş …. çıktı anında onayladı a fakat ben istemediğimi söylediğim halde bir numara verip iptal ede bilirsiniz dedi ve görüşmeyi bitirdi ne numaraya ulaşabilirsiniz biliyorum nede size 14 luk değil her ay 26 tl ödemekden biktim… insanları salak yerine koymayın artik

  7. Mehmet Mohamed says:

    Kimse yok pttcell’de herşey otomatik işliyor. Bana yanlış fatura geldi ulaşmaya çalıştım kimse açmıyor ve önemsemiyor. Şikayetvar a mesaj attım değelendireceğiz, anket gönderdiler, tamamladım. Ve çok komik ” diyorki pttcell den memnun musunuz? Evet dedim. Ama cevap yok. 3 hafta geçti. Memnunum da amd YANLIŞ FATURA bana ATTINIZ. Faturamın detaylarında ben bir site ye girmişim ve 82 tl fatura geldi. Ben her ay takı takır 25.50 ödeme yapıyorum neden böyle birşey yapar PTTCell? anlamaıyrum. O zaman reklam yapmayıp benim gibi insanlar ucuz hat sahip olabilirsiniz kalkıp yapmayın. Adam gibi iş yapın ve sadık müşterinize dönüş yapın. Bügün bana mesaj atıyorsunuz ve hattım kapanacak diye söylüyorsunuz!!! Yok mu sistem sizde? Bu adam 3 defa şikayet etti fakat 2 yıldır gecikme olmadan faturasını yatırıyor…Hmmm interesan…Bu bir hizmet sektörü PTTCell!???!! Ya kapatın şirketinizi ya da Vodafone gibi markalara bırakın bu işi…Bu arada here yere bilerek bunu yazdım…herkes görsün ve mağdur olmasın!!!!!!

  8. dilek says:

    her ay gelen faturam 30 tl yi aşmıyordu ama şuanda işyerindeyken gelen msjı okuduğumda 227 tl fatura geldğini gördüm. müşteri hiz. arıyorum kimse açmıyor. tüketici haklarına başvuracağım bugünden itibaren.

  9. harun güney says:

    bu ptt cell in nasıl bir anlayış nasıl bir düzen bu vatan daşi nasılda kullanıyor lar böyle ne muşteri hizmetlerine bağlanıyor ne muhattap var

  10. İsmail Hakkı yıldırım says:

    Ben böyle bir rezillik görmedim 14 lük tarifede yim o 14 dü hiç göremedim pttcel gectime çok pişmanım ben hiç bir yere abone olmadığım hal de abone olmuşum haftalık 15 tl iptal ettim pttcel beni haklı gördü para iadesi denildi ayda 1tl 1tl kesiliyo alırken toplu halde alıyorlar ama bunları boş verelim en önemlisi bütün pttcel lileri uyarıyorumen son faturam34tl geldi muhatap yok beni pttcelden aradılar taahhütlü 35 lik tarife amaç belli 34gelmesebebi ise çok komik 444 688aradıgımdan pttcel müşteri hizmetleri sürekli bu numarayı arıyordum neymiş yurt dışını ara gibi ücretlendirilmiş 444 6 78ararsak normal aranmış oluyormuş dalavere işler bunlar en kısa zamanda gecış yapacam.kelime oyunu bunlar ….

  11. İsmail Hakkı yıldırım says:

    Pttcel liler dikkat 444 688 müşteri hizmetlerini aramayın faturlarınızın yüksek gelme sebebi …yurtdışını arar gibi arıyorsunuz… 10 dakkikada pttcel müziğini dinletiyorlar oh ne ala….

  12. özge says:

    postanesi ayrı bir sorun müşteri hizmetleri ayrı bir dert. hiç bir hizmet sağlanamıyor. geçtiğim güne lanet olsun. faturalarım hep yüksek geliyor. şikayetçiyim bu durumdan fazlasıyla ilgi yok birşey soruyorsun sorduğun cevabı dair net alamıyorsun.

  13. ege berk says:

    ilk başlarda müşteri hizmetleri bağlanma tuşu vardı şimdi ise sürekli bir müzik müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyoruz sebebi nedir diye bilgi yok bağlanamıyoruz böyle mi hizmet veriyorsunuz siz müşterinize yazık…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir