Youtuberlerin Cep Telefonu Numaraları – 2023

youtube

Youtube’un 2000’li yılların başlarında iki üniversite öğrencisinden Google tarafından satın alınması ile birlikte resmen alanında tekel ve benzersiz bir internet sitesi ve uygulama haline geldi. Youtube’un günde milyarlarca insana ulaşması bununla beraber yüklenen içerik/video neticesinde kullanıcılarına para kazandırması dikkate alındığında, 2000’li yılların başında ancak hobi olarak nitelendirilebilecek içerik üreticiliği bir anca kazanç kapısına ve hatta mesleğe dönüştü. İşte bunun meslek haline gelmesi ile birlikte Youtuber denen bir meslek ve medyanın dışında bizim keşfettiğimiz ünlüler ortaya çıkmaya başladı. İşte Youtuber telefonları hakkında bilgileri de aşağıda derledik.

YOUTUBERLERİN TELEFONLARI NUMARALARI

Enes Batur, Danla Biliç, Jahrein, Abdü, Rotasız Seyyah Mehmet, Orkun Işıtmak vb. bugün bilinen Youtuberlardan. Bir de Youtube sayesinde meşhur olanlar var. CZN Burak, Çılgın Dondurmacı, Baruthan Pilavcısı, Mediyeci Ahmet ve Nusret vb. gibi. Bunlar da işin esnaf kısmı. Hatta siyasetçiler de artık işin içine girmiş gibi örneğin Mustafa Sarıgül. Zira iletişimin en kolay yolu bu olsa gerek. Ayrıca Youtube fenomenlerine ulaşmak, tv fenomenlerine ulaşmaya göre daha kolay. Bugün Youtuberlar kendi kanallarından telefon numaralarını paylaşabiliyor gerçek hayatta da kendilerine ulaşmaya imkan veriyor. Ama unutmayın ki Youtuber numaraları da tıpkı tv ünlüleri gibi paylaşıldıktan sonra büyük bir ilginin maruzu kalınca bir yerden sonra telefonunu kapatmayı ve/veya hattını değiştirmeyi tercih edebiliyor.

Ayrıca artık Youtube video paylaşım sitesi/uygulaması olmaktan ziyase bir sosyal medya uygulaması gibi davnamya başladı uzunca bir süredir. Instagram tarzı kısa videoları Youtube Shorts olarak veya Twitter tarzı paylaşım yapılabilecek Topluluk uygulaması sayesinde birçok sosyal medya özelliğini birarada toplayarak sadece video izleme sitesi uygulaması değil geniş alanlarını daha da genişletecek bir sosyal medya uygulamasına evrilmek üzere davranışlarda bulunuyor. Hal böyle olunca artık daha geniş kitlelere de ulaşma imkanı da ortaya çıktığı gibi uygulama veya sitede daha fazla zaman geçirme imkanı da dağlamış oluyor. Youtube kanalı telefon numaraları da yine bu sistem üzerinden kişilerce paylaşılsa da yukarıda da değindiğimiz gibi gelen ilgi yüksek olunca yani takipçi sayısı arttıkça ilgi de arttığı için paylaşılan tel noları uzun ömürlü olmuyor.

*** Youtuberlerin gerçek telefon numaraları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir