Fenomenlerin Cep Telefonu Numaraları – 2023

fenomenler

Eskiden televizyonların bize sunduğu ve hatta dayattığı ünlüler vardı. Şimdi kendi ünlümüzü kendimiz seçiyoruz. Gerçi yine yer yer ajans projeleri karşımıza çıkıyor ancak yine de kontrol bizde. Youtube, Twitter, Tiktok, Instagram hatta Onlyfans fenomenleri yani ünlüleri karşımıza çıkıyor her yerde. Sadece telefonlarını değil fenomenlerin burçları, boyları, kiloları, parfümleri, aylık kazançları, kullandığı uygulamalar, başka site ya da uygulamalardaki hesaplar… Hatta bilinmeyenleri… Kısaca bir popstarın merak ettiğimiz her şeyini merak ediyoruz desek yeridir. İşte bunlardan birisi de telefonları.

FENOMENLERİN TELEFON NUMARALARI

Telefonları derken elbette telefon markaları değil. Hepsi elbette Iphone hepsi elbette 13 pro max. Hatta şu an yavaş yavaş 14 Pro Max’e geçiş yapmaya başlamışlardır bile. Zira fenomenlerin kazandıkları paralar yanında 50 bin tl’lik telefon günlük harcama parası olabiliyor bazen. Bizim burada bahsedeceğimiz kişisel telefon numaraları. İletişimin en kolay yolu bu olsa gerek. Ayrıca Tiktok fenomenlerine ulaşmak, tv fenomenlerine ulaşmaya göre daha kolay. Bugün Tiktokerlar kendi kanallarından telefon numaralarını paylaşabiliyor gerçek hayatta da kendilerine ulaşmaya imkan veriyor. Ama unutmayın ki Tiktok numaraları da tıpkı tv ünlüleri gibi paylaşıldıktan sonra büyük bir ilginin maruzu kalınca bir yerden sonra telefonunu kapatmayı ve/veya hattını değiştirmeyi tercih edebiliyor.

Dolayısıyla internette fenomenlerin tel no bilgilerini paylaştığını iddia eden sitelere itibar etmemeniz ancak kendileri tarafından bu yönde bir paylaşım olması halinde dikkate almanız, bunu yaparken de kısa sürede telefon numarasının kapatılacağını göz önüne alarak hızlı kalmanız bilmeniz gerekenlerden başlıcaları olsa gerek.

İlginizi çekebilir: TİKTOK FENOMENLERİ TELEFONLARI

*** Fenomenlerin gerçek telefon numaraları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir