Tiktokerlerin Cep Telefonu Numaraları – 2023

tiktok

Youtube ve Twitter’dan sonra fenomen kavramını hayatımızın içine yerleştiren Çinli sosyal medya uygulaması Tiktok fenomenleri olarak bilinen, Youtube aksine bilgisel, bilimsel şeyler yerine tamamen tuhaf videolar çekme amacı güden Tiktoker telefonları hakkında bilgileri de aşağıda derledik.

TİKTOKERLERİN TELEFON NUMARALARI

Cemre Solmaz, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Altın Çocuk, Özgür Balakar, Çılgın Dondurmacı, CZN Burak, Baruthane Pilavcısı, Danla Bilic bugün bilinen Türk Tiktokerlerden. Tabii bir de dünyaca ünlü yabancı Tiktokerler var. Örneğin K-pop müzik fenomenleri. Bunlar elbette konumuz dışında değil ancak yurtiçine odaklıyız. Öyleki bugün siyasetçiler dahi bu uygulama üzerinden gençlere ulaşmaya çalışıyor. Örneğin Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Tiktok hesabı üzerinden bir fenomen olma yolunda ilerliyor. Zira iletişimin en kolay yolu bu olsa gerek. Ayrıca Tiktok fenomenlerine ulaşmak, tv fenomenlerine ulaşmaya göre daha kolay. Bugün Tiktokerlar kendi kanallarından telefon numaralarını paylaşabiliyor gerçek hayatta da kendilerine ulaşmaya imkan veriyor. Ama unutmayın ki Tiktok numaraları da tıpkı tv ünlüleri gibi paylaşıldıktan sonra büyük bir ilginin maruzu kalınca bir yerden sonra telefonunu kapatmayı ve/veya hattını değiştirmeyi tercih edebiliyor.

Ayrıca artık Tiktok kısa video (short video) paylaşım sitesi/uygulaması olmaktan ziyase bir sosyal medya uygulamasıdır. Tiktok uygulaması her şeyden önce fenomenlik kavramına yeni bir bakış açısı getirdi ve bu uygulama sayesinde diğer sosyal medya uygulamaları olan Instagram kısa videoları Youtube Shorts olarak veya Twitter tarzı paylaşım yapılabilecek Topluluk uygulaması sayesinde birçok sosyal medya özelliğini birarada toplayarak sadece video izleme sitesi uygulaması değil geniş alanlarını daha da genişletecek bir sosyal medya uygulamasına dönüşmesine ön ayak oldu. Hal böyle olunca artık daha geniş kitlelere de ulaşma imkanı da ortaya çıktığı gibi uygulama veya sitede daha fazla zaman geçirme imkanı da dağlamış oluyor. Tiktok hesabı veya kanalı telefon numaraları da yine bu sistem üzerinden kişilerce paylaşılsa da yukarıda da değindiğimiz gibi gelen ilgi yüksek olunca yani takipçi sayısı arttıkça ilgi de arttığı için paylaşılan tel noları uzun ömürlü olmuyor.

İlginizi çekebilir: YOUTUBE FENOMENLERİ TELEFONLARI

*** Tiktokerlerin gerçek telefon numaraları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir