İnternetten Bilinmeyen Numara Sorgulama ve Öğrenme

telefon

GSM operatörlerinin ve sabit telefon numarası servis sağlayıcılarının telefon rehberi yani telefon numarası öğrenme ve sorgulama servisleri olmasına karşın internetten tel no sorgulama ve öğrenme servisi hemen hemen yok denecek akdar az. Burada ise internetten nasıl telefon numarası sorgulanır bunun açıklamasını yapacağız.

İNTERNETTEN BİLİNMEYEN NUMARA SORGULAMA PROGRAMI

Aslında buna program demekten ziyade bir internet sitesi istemcisi demek daha yerinde olacaktır. Buna göre öğrenmek istediğiniz sabit telefon numarası ya da cep telefonu numarası ya da bunların dışında müşteri hizmetleri numaraları, yurtdışı telefon no sorgulama işlemleri ve bununla birlikte bir sabit numaranın ya da cep telefonu numarasının eğer uluslararası paylaşıma açıksa bir yurtdışı numarasının ülke farketmeksizin sorgulamanın yolu aşağıdaki siteden geçiyor.

Bu site için herhangi bir programa ya da uygulamaya ihtiyacınız olmadığı gibi akıllı telefon eklentisi de gerekmemekte. İnternet üzerinden tel no öğrenme pratik ve hızlı. Bilinmeyen numaralar servisi olarak karşımıza çıkan bu servis ile kolayca no öğrenme işlemi gerçekleştirilebiliyor.

BİLİNMEYEN NUMARA BULMA SİTESİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

 

*** ücretsiz ve bedava internetten numara sorgulama hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir