Şirket Telefon Numaraları Sorgulama – Öğrenme

şirket

Kurumsal telefon rehberi dizininden firma telefon numarası sorgulama ile ilgili bilgiler ve şirket telefonu nasıl sorgulanır ve öğrenilir aşağıda bununla ilgili bir yazı ve servis bağlantısı yer alıyor.

ŞİRKET TELEFONU SORGULAMA

Türkiye’nin herhangi bir şehrinde (İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun, Konya… ve diğer 81 il) herhangi bir sektörde (mobilya şirketleri, otobüs şirketleri, bilişim şirketleri, kağıt firmaları, ısıtma ve soğutma sistemleri şirketleri… ve diğer tüm şirket ile sanayi kolları) ile faaliyet gösteren tüm limited şirket, anonim şirket, kollektif şirket, adi komandit şirket, şahıs şirketi vb. olmak üzere tüm şirketler ve şirket sahiplerinin telefonları sorgulama için aşağıdaki telefon rehberi servisini kullanabilirsiniz. İster sabit telefon rehberi ister cep telefonu rehberi içerisinde şirket sahiplerinin telefon numarası sorgulama veya şirketlerin kendi işyeri numaralarını sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulama Turkcell, Avea ve Vodafone içerisinde yapılarak yollanmaktadır. Eğer kurumsal adını biliyorsanız kurumsal adını (örneğin: osman mobilya gibi) şahıs adını biliyorsanız şahıs adını yazınız. Eğer rehber kaydı varsa görünecektir.

İNTERNETTEN NUMARA ÖĞRENME İÇİN TIKLAYINIZ!

*** şirket numarası bulma hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir